Telefon (Luni-Vineri 9-16) 0751245131
Limba

All Categories

  • All Categories
  • Toate produsele Varga
  • Produse împotriva căderii părului
  • Împotriva căderii părului de tip masculin
  • Împotriva căderii părului pentru femei
  • Tratamente pentru păr
  • Îngrijirea picioarelor
  • Alte produse pe bază de plante medicinale

Șampon pentru creșterea părului

Șampon pentru creșterea părului sau îngrijirea conștientă a părului?


Care este cel mai bun șampon pentru creșterea părului? Cel care protejează și hrănește cel mai mult părul! Secretul creșterii rapide a părului constă în restabilirea creșterii sănătoase a părului, iar în acest sens este deosebit de important hrănirea scalpului și a foliculilor de păr, respectiv consolidarea structurii foliculilor de păr. Creșterea lentă sau rapidă a părului, precum și culoarea, grosimea și forma firelor de păr sunt determinate genetic. Media de creștere a firelor de păr este de circa 1,0 cm pe lună, iar nu numai caracteristicile individuale, ci și scalpul, foliculii de păr, sănătatea corpului și obiceiurile noastre de îngrijire a părului pot avea un aport semnificativ asupra acestei creșteri. Nici cel mai bun șampon destinat pentru creșterea părului nu este în măsură să stimuleze creșterea părului mai bine decât abilitățile individuale. Cea mai importantă condiție a creșterii părului este să dispunem de un păr sănătos, iar acest fapt este susținut de o nutriție adecvată a firelor de păr și a foliculilor de păr. Principiul îngrijirii conștiente a părului este spălarea blândă a părului și colorarea, respectiv coafarea înțeleaptă a părului. Utilizarea frecventă a vopselelor și a substanțelor chimice pentru ondularea permanentă sau îndreptarea părului usucă foarte mult părul. Plăcile suprapuse ale stratului protector exterior al părului deshidratat se despică, al cărui simptom caracteristic este estomparea culorii părului, părul devine aspru la atingere, aspectul său devine întotdeauna puțin zbârcit, iar capetele de păr sunt adesea fragmentate. În mod similar, ondularea, îndreptarea regulată, chiar zilnică a părului și uscarea părului la temperaturi ridicate pot deteriora părul.

De obicei, una dintre cele mai frecvente greșeli de îngrijire a părului apare în acest moment: unele persoane, cu scopul de a transforma cumva părul devenit tern, fără putere, din nou la un păr plin de viață, încearcă noi culori și folosirea produselor de coafură. Cu toate acestea, în cazul părului uscat, despicat, orice vopsire, ondulare sau îndreptare ulterioară nu poate decât să o înrăutățească situația. Soluția pe termen lung poate fi tăierea capetelor de păr deosebit de deteriorate și întărirea părului. Diferite măști pe bază de ulei sunt, de asemenea, populare pentru tratarea vârfurilor despicate. Acestea pot avea avantajul de a netezi capetele despicate ale părului și de a străluci părul datorită texturii lor grase și dezavantajul lor este că firele de păr devin foarte grele.

Mulți jură că cea mai eficientă soluție pentru creșterea părului este tratamentul cu masca de păr cu ulei de ricin, preparat acasă. În urma utilizării măștii cu consistență uleioasă părul uscat, despicat aparent va fi mai luminos și mai puternic, însă nici masca de păr cu ulei de ricin nu se consideră de a fi  un ser destinat creșterii părului: efectul său de stimulare a creșterii părului nu a fost dovedit, nu modifică rata determinată genetic de creștere a părului. Șampoanele cu silicon, de asemenea, se bucură de o popularitate ridicată în rândul persoanelor care luptă cu vârfurile de păr deteriorate. Deși stratul subțire de film care acoperă firele de păr îmbunătățește aspectul părului despicat, acesta nu facilitează reînnoirea părului și întărirea structurii acestuia. Deoarece șampoanele cu silicon, precum măștile uleioase, îngreunează părul, nu sunt benefice pentru părul subțire. Șampoanele și măștile cu o textură grasă și substanțe puțin solubile pot înfunda porii scalpului, rezultatul fiind nu numai un păr mai gras, ci și un scalp mai gras. În același mod și pielea poate deveni sensibilă la anumite componente chimice. În acest caz simptomele de obicei pot fi mâncărimi și roșeață pe scalp și adesea mătreață. Dezechilibrul scalpului este adesea însoțit de o cădere ușoară a părului.


Utilizarea regulată a Picăturilor de întărire a părului VARGA poate însemna o adevărată înviorare părului vopsit și stilizat frecvent. Concentrația ridicată a celor 21 de plante medicinale selectate oprește despicarea părului uscat, furnizează substanțele nutritive necesare reînnoirii foliculilor de păr și întărește structura slăbită a părului.

În schimbul unui șampon pentru creșterea părului: îngrijire părului care asigură o creșterea sănătoasă a părului

Cu ocazia fiecărei spălări, multitudinea extractelor din plante medicinale din conținutul Șamponului VARGA cu Cofeină, ajută foliculii de păr să obțină nutrienții necesari pentru producerea unor fire de păr puternice. Concentrația ridicată de plante medicinale conține vitamine, microelemente și aminoacizi esențiali pentru o creștere sănătoasă a părului. Extractul de cofeină și hrean stimulează circulația capilară la nivelul scalpului, astfel încât ajungând o cantitate mai mare de sânge la foliculii, aceștia obțin mai mulți nutrienți. Frunza de urzică, hreanul și brusturele sunt cunoscute de secole pentru efectele lor de întărire a părului, iar extractul de mușețel și calendula calmează scalpul problematic.

Șamponul VARGA din plante medicinale cu Cafeină, nu conține silicon, parabeni și coloranți artificiali, datorită compoziției sale prietenoase cu pielea nici în cazul utilizării sale zilnice nu dăunează părul. Îngrijirea delicată a părului și hrănirea adecvată a foliculilor de păr susțin menținerea echilibrului scalpului, creșterea firelor de păr noi și restabilirea firelor de păr existente, lăsând părul moale și cu o strălucire mătăsoasă. Balsamul de păr Varga este perechea perfectă pentru Șamponul cu cofeină, oferind o nutriție blândă a părului și lăsând părul ușor de coafat.