Telefon (Luni-Vineri 9-16) 0751245131
Limba

All Categories

  • All Categories
  • Toate produsele Varga
  • Produse împotriva căderii părului
  • Împotriva căderii părului de tip masculin
  • Împotriva căderii părului pentru femei
  • Tratamente pentru păr
  • Îngrijirea picioarelor
  • Alte produse pe bază de plante medicinale

Accelerarea creșterii părului pentru a obține păr mai dens

Creșterea rapidă a părului în scopul obținerii unui păr mai voluminos?

Cum să obțin un păr mai voluminos? Această problemă are o influență asupra unei părți considerabile a femeilor, însă acest gând câteodată trece și prin mintea bărbaților care luptă împotriva căderii părului, apariția cheliei. Deloc - cred unii, în timp ce alții cumpără o multitudine de substanțe pentru creșterea părului în speranța că careva dintre ele se va dovedi eficient . Dar în ce măsură este posibil să se stimuleze creșterea părului, respectiv accelerarea creșterii părului?

Rata de creștere a părului este unică pentru fiecare individ, fiind determinată genetic. În medie, părul crește cu aproximativ 1-2 centimetri pe lună, unele persoane posedă de o viteză mai mare, altele de o viteză mai mică de creștere a părului.  În timpul verii, datorită faptului că rezervele de vitamine nu sunt epuizate, părul are o creștere mai rapidă. Iarna și la începutul primăverii, când nivelul depozitelor energetice se epuizează,  părul se subțiază, scăderea coroanei părului este deja vizibilă. În plus, de-a lungul deceniilor majoritatea persoanelor prezintă modificări hormonale sau modificări de altă natură ale organismului, care pot cauza slăbirea  generală, respectiv căderea părului. Când foliculii de păr nu primesc suficienți nutrienți  produc fire de păr mai subțiri și mai puține. Totodată căderea părului poate fi cauzată de o varietate de factori, de la stres pe termen lung, deficit de fier, unele boli inflamatorii cronice până la administrarea anumitor medicamente.

Multe femei simt că părul lor crește încet, deoarece vârfurile deteriorate ale părului, după ce ating o anumită lungime, se rup pur și simplu. Vopsirea sau coafarea prea frecventă usucă firele de păr, iar tratamentele chimice suplimentare, îndreptarea sau ondularea părului pot cauza fisurarea stratului protector care învelește suprafața exterioară a părului.  Prin urmare părul se decolorează, iar firele de păr încep să se rupă. Cu toate acestea, diferite afecțiuni ale pielii capului pot conduce la căderea părului: când pielea capului este inflamată, prezintă prurit, mătreață, este uscată sau grasă părul devine mult mai vulnerabil și cade mai ușor.

Deci, în concluzie, creșterea sănătoasă a părului necesită un scalp intact, un aport suficient de vitamine, minerale și aminoacizi necesari funcționării foliculilor, o îngrijire conștientă a părului care protejează integritatea structurii acestuia. Vestea bună este că, deși rata de creștere a părului determinată genetic nu se poate modifica nici de efectele celor mai buni agenți de creștere a părului, în funcție de abilitățile individuale, prin restabilirea aportului de nutrienți pentru foliculii și sănătății firelor de păr, respectiv a scalpului, poate fi maximizată!

Cel mai bun tratament pentru creșterea părului: restabilirea sănătății și puterii părului

În lupta pentru restabilirea elasticității și puterii părului, scopul nu este accelerarea creșterii părului, ci stoparea căderii părului, întărirea structurii firelor de păr slăbite, adică facilitarea creșterii sănătoase a părului determinată genetic.

Dacă căderea părului apare în urma unor afecțiuni, malnutriție, modificări hormonale, administrarea unor medicamente sau afecțiuni ale pielii capului, trebuie să depistăm și să tratăm cauzele respective. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, îmbunătățirea aportului de substanțe nutritive către foliculii de păr poate contribui semnificativ la reducerea cheliei și la creșterea firelor de păr noi mai puternice și flexibile. Tulburările de creștere a părului și subțierea părului sunt cel mai adesea cauzate de slăbirea ciclurilor de reînnoire și a funcționării foliculilor de păr.

Picăturile împotriva căderii, rarifierii părului și  Picăturile de părfortifiante VARGA sunt compuse din extracte pure și concentrate a 19, respectiv 21 plante medicinale care conțin vitamine, minerale și aminoacizi necesari pentru o creștere sănătoasă a părului. Au un efect benefic datorită conținutului ridicat de siliciu din urzică, coada calului și brusture, utilizate în medicina populară sub formă de infuzii pentru clătirea părului sau măști cu scopul întăririi firelor de păr. Extractul de hrean, izma bună și de salvie, care se găsesc în picăturile de păr VARGA, prin stimularea circulației sanguine la nivelul scalpului ajută la absorbția nutrienților de foliculii de păr. Un ingredient din formula produsului este extractul de frunze de mesteacăn, cunoscut ca și substanță naturistă împotriva căderii părului. Extractul de gălbenele, mușețel si frunze de nuc ajută la restabilirea echilibrului scalpului.

Secretul efectului benefic al picăturilor de păr VARGA constă în concentrația ridicată de plante medicinale selectate. Picăturile de păr nu conțin substanțe artificiale și nu au efecte secundare cunoscute.

Șamponul cu plante medicinale VARGA, potrivit și pentru utilizare zilnică, prin puterea cofeinei ajută la stimularea circulației sanguine la nivelul scalpului, astfel încât foliculii de păr să obțină cât mai mulți nutrienți posibil. Extractele de plante pure din formula Șamponului cu plante medicinale VARGA și a Balsamului de păr Varga întăresc activitatea de regenerare a părului a Picăturilor împotriva căderii VARGA și Picăturilor de părfortifiante VARGA