Telefon (Luni-Vineri 9-16) 0751245131
Limba

All Categories

  • All Categories
  • Toate produsele Varga
  • Produse împotriva căderii părului
  • Împotriva căderii părului de tip masculin
  • Împotriva căderii părului pentru femei
  • Tratamente pentru păr
  • Îngrijirea picioarelor
  • Alte produse pe bază de plante medicinale

Soluții împotriva căderii părului:

care ar fi alegerea potrivită?


Căderea părului, chelia - în primul rând datorită stilului nostru de viață modern - este o problemă care afectează din ce în ce mai multe persoane. S-au găsit o serie de soluții, de la utilizarea experiențelor oamenilor acumulate de-a lungul secolelor până la aplicarea medicinei moderne, inclusiv produse sau procese care tind să exploateze credulitatea umană, însă efectul lor rămâne discutabil. Mai jos poți afla prin ce se remarcă Picăturile de păr Varga printre cele mai frecvente tratamente utilizat împotriva căderii părului, respectiv, care sunt beneficiile furnizate de produsele Varga în comparație cu pastilele și alte tratamente împotriva căderii părului disponibile pe piață.

Remedii populare

Urzica, calendula, scoarța de mesteacăn și celelalte plante medicinale din compoziția Picăturilor de păr Varga sunt apreciate de secole pentru efectele lor benefice împotriva căderii părului. Au fost publicate numeroase articole online și forumuri care descriu metodele de preparare a decocturilor din plante medicinale, chiar și acasă. Toate acestea au un anumit efect, însă prepararea lor este un proces consumator de timp și obositor, iar efectul lor nu este nici pe departe atât de intens ca cel al Picăturilor de păr Varga, a căror rețetă a fost dezvoltată în decursul mai multor ani de cercetare pentru ca produsele să fie cât mai eficiente posibil. De asemenea, putem afirma cu îndrăzneală că, dacă cineva, conform rețetei Varga, ar produce un decoct din acele 19 plante medicinale, rezultatul final ar costa aproximativ aceeași sumă, fără a lua în calcul timpul și eforturile depuse.

Substanțe administrate pe cale internă

(tablete, capsule, pastile): Sunt utilizate des deoarece conțin ingrediente (vitamine, minerale, oligoelemente) pe care organismul le poate folosi și în scopul regenerării părului. Cu toate acestea, dezavantajul lor major este că se pot utiliza în primul rând pentru tratarea căderii părului apărut din cauza alimentației necorespunzătoare, care însă, reprezintă doar o fracțiune din cauzele care pot duce la căderea părului. Un alt dezavantaj îl constituie faptul că substanțele chimice din compozițiile lor sunt absorbite sistematic, în tot organismul, doar o mică parte din ele atingându-și ținta, respectiv foliculii de păr, iar pe de altă parte, pot provoca și efecte secundare nedorite asupra  funcționării organismului.

Preparate cu efect hormonal

Căderea părului este foarte adesea influențată de factori hormonali, cum ar fi în rândul femeilor în timpul sarcinii, menopauzei, iar chelia tipică a bărbaților apare, de asemenea, pe bază hormonală. Cercetările realizate de-a lungul anilor cu privire la pastile hormonale de anti-cădere a părului (blocante DHT, inhibitori de alfa reductază) subliniază faptul că aceste pastile pot avea efecte secundare grave, cum ar fi impotența, scăderea apetitului sexual, tulburări de erecție și număr scăzut de spermatozoizi. Pe lângă reacțiile adverse enumerate pot să apară și reacții alergice, umflarea sânilor și durere testiculară. Mai îngrijorător este faptul că, potrivit cercetătorilor aceste reacții adverse persistă chiar și dacă pacientul încetează să utilizeze comprimatele respective, deoarece dihidrotestosteronul cauzează deteriorarea definitivă a nervilor, acesta fiind ireversibilă după administrarea blocantelor DHT.

Minoxidil sau alte produse biochimice de uz extern

Minoxidilul, fiind utilizat inițial pentru tratarea hipertensiunii arteriale, poate fi periculos pentru orice persoană ale cărei anamneză indică boli cardiace, creștere bruscă în greutate, dureri toracice, sincopă sau tahicardie. Reacții adverse frecvente care pot să apară în timpul administrării minoxidilului: uscăciune cutanată, mâncărimi și roșeață, iritații ale scalpului. De asemenea, pot să apară reacții alergice la nivelul pielii. O reacție adversă provocată rareori în rândul femeilor este îngroșarea sprâncenelor și apariția părului facial. Produsele Varga nu conțin minoxidil sau alte ingrediente chimice.

Loțiune de păr și alte produse din plante medicinale

Loțiunile de păr pe bază de alcool sunt prezente de mult timp, fiind utilizate, în primul rând de bărbați, pentru îngrijirea părului. Picăturile de păr Varga diferă de aceste produse prin faptul că conțin ingrediente prețioase în concentrații mult mai mari (vitamine, aminoacizi, minerale și oligoelemente) care hrănesc și activează foliculii de păr, stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului fără a provoca,  în niciun fel, iritații la nivelul pielii sau deteriorarea părului. Dezvoltarea Picăturilor de păr Varga a fost precedată de o lungă și minuțioasă lucrare de cercetare, iar cea mai mare parte a cercetării a constat în munca inventatorului Miklós Varga. El a inventat o rețetă care profită la maximum de acțiunea sinergică - întărire reciprocă -  a ingredientelor pe bază de plante medicinale bioactive. Odată ajuns pe piață, era inevitabil ca alte companii să încerce să copieze și să înlocuiască eficiența reală a Picăturilor Varga cu campanii publicitare pline de promisiuni puternice.

 

Implantarea părului, tatuarea părului, pigmentarea părului

Cele mai recente proceduri privilegiază tehnici moderne de combatere a căderii părului în locul folosirii ingredientelor naturale. Acestea pot fi, de asemenea, metode eficiente, însă în unele cazuri caracterul nefiresc al acestor intervenții artificiale este clar vizibilă. Însă. principalul aspect este prețul acestor intervenții: un implant de păr costă în medie 1300-1500 euro.  În multe cazuri, tatuarea părului și pigmentarea părului sunt, de asemenea, proceduri dureroase și la fel de costisitoare, însă în aceste cazuri clientul nici nu va obține păr natural, ci doar un desen tatuat pe scalp, care arată ca un păr. În schimb, Picăturile de păr Varga redau părul natural, original, într-un mod sănătos, la un preț accesibil. Prețul unui pachet de tratament pentru păr, disponibil în magazinul nostru online, este 270 RON și efectuând câteva tratamente la domiciliu, în cursul anului, cu o durată de câteva săptămâni, vom obține un păr sănătos și frumos.

Așadar, care sunt motivele pentru care recomandăm utilizarea Picăturilor de păr Varga?

Produsele pe bază de plante medicinale Varga sunt produse cosmetice 100% organice pe bază de plante, testate clinic, sigure și eficiente, fără efecte adverse.

Toate cele trei produse au fost dezvoltate în așa fel încât prin efectele lor combinate să asigure stimularea, regenerarea părului, hrănirea foliculilor de păr, în urma cărora aceste produse vor stopa căderea părului și vor produce un păr puternic, frumos și sănătos.

Produsele pe bază de plante medicinale Varga sunt preparate organice, fără efecte adverse, care, în comparație cu comprimatele de anti-cădere a părului, care acționează sistematic,  acționează doar local, la nivelul scalpului.

Spre deosebire de majoritatea pastilelor de anti-cădere a părului, produsele Varga sunt produse sigure, putând fi utilizate de oricine și din datele cunoscute până în prezent nu au fost raportate efecte adverse.

Ce opinii au cei care au utilizat Picăturile de păr Varga? Clic!