Telefon (Luni-Vineri 9-16) 0751245131
Limba

All Categories

  • All Categories
  • Toate produsele Varga
  • Produse împotriva căderii părului
  • Împotriva căderii părului de tip masculin
  • Împotriva căderii părului pentru femei
  • Tratamente pentru păr
  • Îngrijirea picioarelor
  • Alte produse pe bază de plante medicinale

Tratament de păr pentru bărbați

Tratament de păr pentru bărbați - La ce te poți aștepta?

Cauza cea mai frecventă a căderii părului este o afecțiune ereditară, alopecia. În cazul în care în familia ta, fie pe linie maternă, fie pe linie paternă, căderea timpurie a părului este tipică, sunt șanse mari că și tu te vei confrunta cu această problemă.

Din fericire, situația nu este chiar atât de disperată cum cei mai mulți își închipuie când observă primele pete de chelie.

Recâștigă-ți părul subțiat, previi chelia!

Nu este adevărat că suntem înlănțuiți în moștenirea noastră genetică, în fața căreia suntem neputincioși, în realitate, dacă recunoaștem problema în timp și o tratăm în mod corespunzător, putem avea un rol important în atenuarea simptomelor, în reducerea semnificativă a procesului de chelie.

Dacă părul nostru începe să cadă mai mult decât în ​​mod normal, fie din motive ereditare (hormonale), fie din cauza deteriorării mediului, acest fapt reprezintă o semnalare a neregularităților apărute la nivelul furnizării substanțelor nutritive foliculilor de păr, astfel încât aceștia nu-și pot îndeplini atribuțiile lor în mod corespunzător, activitatea lor se reduce sau chiar  încetează.

Din fericire, acești foliculi de păr dormiți, dacă le asigurăm o cantitate adecvată de substanțe nutritive, se mai pot reactiva încă o perioadă de timp, se mai pot stimula să-și exercite din nou atribuțiile lor de creștere a părului. Extractul concentrat din plante medicinale din compoziția Picăturilor de păr Varga asigură foliculilor de păr această cantitate de nutrienți, astfel încât, după câteva săptămâni de utilizare foliculii de păr devin din nou mai puternici, fiind pregătiți din nou pentru exercitarea sarcinilor lor, respectiv producerea firelor de păr.

În funcție de caracteristicile individuale și de gradul de chelie, apariția schimbării diferă, la unii cantitatea de cădere a părului scade vizibil deja în a doua săptămână de utilizare, la alții abia mai târziu. În general, totuși, se poate spune că în cursul tratamentului, în a 4-6. săptămână, toată lumea va observa o reducere semnificativă a căderii părului și apariția unor fire de păr mici, pufoase, așa-numitul ”păr de bebeluș” care, pe măsură ce cresc,  se dezvoltă în fire puternice și sănătoase.


a finalul tratamentului de 8 săptămâni, foliculii de păr își recapătă activitatea, însă ca tratament de întreținere, recomandăm totuși utilizarea picăturilor de păr de 3-4 ori pe săptămână. Nici un miracol nu se poate aștepta de la vreun medicament, de asemenea, Picăturile de Păr Varga vor produce rezultatele scontate doar în cazul în care le folosim în mod regulat, ca tratament, timp de cel puțin 8 săptămâni, de două ori pe zi dimineața și seara.

Include în rutina ta zilnică utilizarea picăturilor Varga, poți să pui sticluța lângă periuța de dinți și cu siguranță nu vei uita să-l folosești dimineața și seara. Este important să-ți speli părul cel puțin de două ori pe săptămână, deoarece porii pielii se pot bloca în timpul tratamentului pe bază de plante, ceea ce inhibă absorbția.