Telefon (Luni-Vineri 9-16) 0751245131
Limba

All Categories

  • All Categories
  • Toate produsele Varga
  • Produse împotriva căderii părului
  • Împotriva căderii părului de tip masculin
  • Împotriva căderii părului pentru femei
  • Tratamente pentru păr
  • Îngrijirea picioarelor
  • Alte produse pe bază de plante medicinale

La ce te poți aștepta de la utilizarea produselor

împotriva căderii părului Varga? 


Utilizarea Picăturilor împotriva căderii părului Varga, ambalat în cutie verde, oprește căderea excesivă a părului în câteva săptămâni. Durata acțiunii este influențată de mai mulți factori, cum ar fi amploarea și cauzele căderii părului, frecvența și regularitatea utilizării produsului, diverse tratamente pentru păr, proceduri de coafură etc.


Deja în a doua sau a treia săptămână de utilizare, se poate observa o schimbare vizibilă, mai puține fire de păr pe piaptăn, în gaura de scurgere cu ocazia spălării părului.


Îmbunătățiri cu adevărat semnificative apar după 4-6 săptămâni de utilizare, timp în care nu numai că pierderea părului va fi redusă semnificativ, dar și creșterea părului nou va fi spectaculoasă. Aceste fire de păr noi apar mai întâi pe scalp într-o formă mică, pufoasă așa-numita „păr de bebelușși apoi crescând se întăresc din ce în ce mai mult transformându-se în fire de păr puternice, sănătoase, strălucitoare.


Până la sfârșitul celei de-a 8-a săptămână de utilizare, toată lumea experimentează de obicei încetarea căderii părului, apariția unor fire de păr noi, din ce în ce mai puternice. Din acest moment picăturile de păr se pot utiliza mai rar, respectiv, pentru a menține starea existentă se recomandă utilizarea acestuia, odată pe zi, de 3-4 ori pe săptămână.


Pentru ca această schimbare benefică să aibă loc utilizarea picăturilor de păr trebuie făcută sub formă de cură, incluzând în rutina zilnică. Inițial, merită să fie utilizate de două ori pe zi, dimineața și seara, în caz de cădere excesivă a părului pot fi folosite chiar și de mai multe ori pe zi. Atenție: În prima săptămână de utilizare este posibil să se observe mai degrabă o ușoară creștere a căderii părului decât a încetării, însă acest fapt, făcând parte dintr-un proces natural, nu reprezintă un motiv de îngrijorare, nutrienții obținuți din picăturile de păr accelerează ciclul sănătos de creștere a părului , părul sănătos începe să crească, iar unele fibre nesănătoase cad mai repede.

Picături de păr Varga pentru păr epuizat, despicat

Produsul nostru ambalat în cutie roșie a fost special dezvoltat pentru femei care, din cauza vopsirii, uscării părului și altor tratamente de coafură,  dispun de păr uscat, despicat și tern. Conținutul de nutrienți al picăturilor de păr absorbite de foliculii, pătrunzând prin ele în firele de păr, oferindu-le putere, transformă părul într-un păr puternic, strălucitor, sănătos și mai rezistent. În cazul utilizării sub formă de cură, schimbarea se observă deja după 6-8 săptămâni de utilizare.

Atenție: În caz de cădere severă a părului, se recomandă utilizarea alternativă a produselor ambalate în cutie verde și în cutie roșie, de preferință produsul ambalat în cutie roșie dimineața, iar produsul ambalat în cutie verde seara.

Șampon împotriva căderii părului Varga

Concentratele din plante medicinale din conținutul produsului hrănesc și regenerează foliculii de păr, asigurând sănătatea părului. Se utilizează concomitent cu produsele împotriva căderii și fortifierii părului! Șamponul completează efectele acestor produse, respectiv ajută absorbția lor. Pentru ca porii pielii să nu fie blocați de extractele din plante și să aibă loc o absorbție ușoară, se recomandă utilizarea șamponului de două ori pe săptămână.

Balsam de păr pe bazăde plante medicinale Varga

Asigură un păr mai viguros și ușor de coafat. Compoziția sa, ingredientele pe bază de plante medicinale și conținutul lui de proteină ​​de mătase, conferă părului o îngrijire delicată, textură mătăsoasă la atingere și strălucire sănătoasă. Protejează părul împotriva efectelor dăunătoare zilnice.