Telefon (Luni-Vineri 9-16) 0751245131
Limba

All Categories

  • All Categories
  • Toate produsele Varga
  • Produse împotriva căderii părului
  • Împotriva căderii părului de tip masculin
  • Împotriva căderii părului pentru femei
  • Tratamente pentru păr
  • Îngrijirea picioarelor
  • Alte produse pe bază de plante medicinale

Întrebări frecvente

Următoarele întrebări și răspunsuri se referă la produsele noastre destinate împotriva căderii părului, respectiv pentru fortifierea părului VARGA. În cazul în care îți apar și alte întrebări, ai posibilitatea să ne transmiți în spațiul destinat acesteia,  în josul paginii, iar colegul nostru îți va răspunde cât mai curând posibil.


În cât timp se consumă un recipient cu picături?

Prin pulverizatorul dotat pe sticlă cantitatea integrală a sticlei se va pulveriza prin aprox.900 de pufuri. Se recomandă ca la o utilizare să se pulverizeze aprox. 25-30 pufuri. Astfel, dacă produsul se utilizează zilnic, o singură dată pe zi, perioada medie de consum a unei sticle de picătură este aprox. o lună.


Cum trebuie să aplic produsele, prin picurare sau sunt dotate cu pulverizator?

Cu scopul unei utilizări mai ușoare, toate produsele noastre, sunt dotate cu pulverizatoare speciale elvețiene , astfel produsul poate fi pulverizat direct pe scalp, la rădăcinile firelor de păr.


Ce plante medicinale conțin produsele?

Compoziția produselor se găsesc în descrierea produselor din pagina dedicată, pe picaturivarga.com/webshop. Pe lângă plantele medicinale, extractele noastre din plante medicinale conțin doar apă și alcoolul folosit pentru procesul de extracție.


Pot folosi preparatele împotriva căderii părului și pentru fortifierea părului simultan?

Da. Deși mecanismele de acțiune ale celor două produse sunt foarte asemănătoare, produsul împotriva căderii părului contribuie în primul rând la stoparea căderii părului, respectiv a cheliei, iar produsul pentru fortifierea părului la întărirea firelor de păr. În cazul utilizării simultane a produselor se recomandă utilizarea zilnică (sau ca tratament), alternându-le între ele.


Pot folosi produsele cosmetice VARGA din plante medicinale cu alte produse de îngrijire a părului (de exemplu, șampon, balsam, mască de păr etc.) simultan?

Da, însă pentru a asigura un timp de absorbție adecvat, se recomandă utilizarea preparatele cu aprox. o jumătate de oră mai devreme sau mai târziu de la spălarea părului, respectiv administrarea altor tratamente de păr. Preparatele pot fi utilizate pe scalpul umed sau deja uscat. Pentru spălarea părului, se recomandă utilizarea Șamponului Varga cu plante medicinale sau a Șamponului Varga cu plante medicinale cu Cofeină, de a completa efectul preparatelor.


Copii pot folosit produsele?

Da. Extractele din plante medicinale nu conțin ingrediente „problematice”, preparatele pot fi folosite indiferent de vârstă.


Produsele pot fi utilizate în timpul sarcinii sau alăptării?

Da. Ingredientele active și alcoolul sunt absorbite direct în scalp, iar preparatele își produc efectul la nivel local.


Produsele afectează culoarea părului vopsit?

Produsul trebuie aplicat pe scalp și la rădăcinile firelor de păr, astfel produsul neajungând pe păr, nu afectează culoarea părului vopsit.


Există reacții adverse cunoscute ale preparatelor?

Preparatele sunt produse cosmetice naturale pe bază de plante, fără efecte secundare nocive cunoscute.


Utilizarea produselor poate provoca o reacție alergică?

Produsele au fost testate pentru alergenicitate înainte de a fi comercializare, iar în cadrul acestor testări nu a fost detectată nicio reacție alergică. Cu toate acestea, produsele conțin extracte din plante medicinale, deci în cazuri extrem de rare, la persoanele care sunt deosebit de sensibili la ingredientele din plante medicinale sau la alcool, pot provoca roșeață și mâncărime. În astfel de cazuri, utilizarea preparatelor trebuie întreruptă.


Ce metode de plată sunt disponibile în magazinul online?

Plata se poate efectua online cu cardul sau ramburs (numerar, la primirea coletului);alegând varianta cea mai convenabilă pentru tine

 

Ai și alte întrebări ? Aici poți să ne transmiți, iar colegul nostru îți va răspunde cât mai curând posibil.