Telefon (Luni-Vineri 9-16) 0751245131
Limba

All Categories

  • All Categories
  • Toate produsele Varga
  • Produse împotriva căderii părului
  • Împotriva căderii părului de tip masculin
  • Împotriva căderii părului pentru femei
  • Tratamente pentru păr
  • Îngrijirea picioarelor
  • Alte produse pe bază de plante medicinale

Cum se utilizează produsele destinate împotriva căderii părului?

Preparatele se pot utiliza rapid și ușor. Sticlele, pentru ușurarea utilizării, sunt dotate cu pulverizatoare elvețiene speciale. Se rotește tubul pulverizatorului lateral, așa cum arată  figura atașată, apoi produsul se pulverizează la nivelul scalpului, la rădăcinile firelor de păr, de preferință menținând sticla în poziție verticală. Se aplică produsul pe toată suprafața scalpului, apoi se masează ușor și uniform. Părul nu trebuie spălat înainte de aplicarea tratamentului. Dacă părul se spăla, pentru a asigura un timp de absorbție adecvat, preparatele vor fi utiliza cu aprox. o jumătate de oră mai devreme sau mai târziu de la spălarea părului, respectiv administrarea altor tratamente de păr. În timpul utilizării produsului, asigură-te că la nivelul regiunilor fără păr să fie aplicat o cantitate mai mare din produs.

Efectuarea tratamentului este rapid și ușor, durează doar 1-2 minute.ATENȚIEÎn cazul în care după două luni de tratament căderea părului nu se stopează sau nu scade semnificativ, acest fapt poate indica o problemă de fond mai gravă care poate necesita tratament de specialitate. În acest caz se recomandă investigarea medicală a cauzelor căderii părului!

În ambalajul produselor găsiți instrucțiunile detaliate de utilizare .


SAMPON VARGA DIN PLANTE MEDICINALE


Șamponul VARGA din plante medicinale și Șamponul VARGA din plante medicinale cu cofeină contribuie la completarea și îmbunătățirea efectelor preparatelor destinate împotriva căderii părului, respectiv pentru fortifierea părului. Ingredientele concentrate din plantele medicinale aflate în formula produselor hrănesc foliculii de păr. Șampoanele, care au un miros plăcut, curăță delicat părul și scalpul, iar prin compoziția lor, respectiv valorile pH-ului, prietenoase cu pielea, permit spălarea zilnică a părului. Nu conțin coloranți artificiali, silicon și parabeni. Pot fi utilizate pentru toate tipurile de păr. Pentru părul mai lung, cu scopul de a obține un păr mai ușor de coafat, se recomandă utilizarea produselor împreună cu Balsamul de păr VARGA.